MEUBELEN NELISSEN

Het doel

Meubelen Nelissen had ons gevraagd om het beheer van de bestaande website over te nemen en het design aan te passen. Na overleg zijn we echter tot het besluit gekomen dat een nieuwe website een betere oplossing was. De oude website  werkte niet op alle toestellen en het aanpassen van de inhoud verliep goed maar had toch enkele beperkingen. 


​​We hebben de nieuwe website met responsive design gebouwd. We hebben ook de aanpassingsmogelijkheden uitgbreid . Daarvoor  hebben we gebruik gemaakt van HappCMS. Ze kunnen nu alle teksten en foto's eenvoudiger  aanpassen. 

De website

Happit webdesign : project GCT Slaapcomfort

Voor het ontwerp van de website voor Meubelen Nelissen hebben we aan de hand van de bestaande huisstijl een website opgebouwd die voor een zo breed mogelijk publiek duidelijk leesbaar is.

De inhoud van de website is gedeeltelijk overgenomen van de oude website. De aanbiedingen en het producten gamma zijn volledig ingegeven door Meubelen Nelissen zelf. Hiervoor hebben we in happCMS een record module voorzien zodat ze gemakkelijk zelf artikelen kunnen invoeren in een vooraf bepaalde lay-out.De site is natuurlijk ook geoptimaliseerd voor SEO doeleinden. Happit heeft het technische gedeelte uitgevoerd.

Doordat ze het hun assortiment regelmatig zullen aanvullen met nieuwe informatie zal de site goed gevonden worden via de zoekmachines zoals Google.

De website is opgebouwd met responsive design voor een juiste weergave op desktop, laptop, tablet en smartphone.

Bezoek de site van Meubelen Nelissen