Website maken? Zo werken wij

Luisteren

De eerste en meest belangrijke stap bij het maken van een website is luisteren naar wat u en uw bedrijf nodig hebben. We vragen naar wat uw verwachtingen zijn. Bovendien zullen we meedenken over wat uw doelgroep van u verwacht. Deze fase is essentieel, want volgens ons zijn er vier zaken waaraan een website moet voldoen. Een website moet mooi en gebruiksvriendelijk zijn, hij moet gemakkelijk te vinden zijn en hij moet iets opbrengen voor uw bedrijf. Al deze criteria zijn even belangrijk en daarom moeten we begrijpen wat uw bedrijf doet.

Basisontwerp

Happit webdesign : wireframe

Met uw wensen in gedachten, beginnen we met het opmaken van een basisontwerp van de home-pagina. We creeëren een design passend bij uw identiteit. Wanneer het basisontwerp klaar is, nemen we contact met u op. We tonen u het basisontwerp (op basis van een link kunt u het rustig vanachter een scherm bekijken).
Het basisontwerp van de home-pagina geeft de feeling van het design weer, je kunt het menu zien met daarin de andere pagina's die nog aangemaakt zullen worden, de knoppen en wat er gebeurt als er op een link wordt geklikt,...
Aan de hand van het basisontwerp werken we verder rekening houdend met uw opmerkingen.

Realisatie

Wanneer u tevreden bent met het basisontwerp, brengen wij de website verder tot leven. We puzzelen het grafische en het technische aspect in elkaar:

    • SEO: optimalisatie voor zoekmachines
    • UX: gebruiksvriendelijkheid zodat de bezoekers gemakkelijk en snel de informatie vinden die ze zoeken
    • Responsive design: zodat uw website er op alle schermformaten (computer, laptop, tablet en smartphone)  mooi uit ziet
    • HTML5 & CSS3: een moderne website die klaar is voor de toekomst

We gebruiken hiervoor HappCMS. Met HappCMS kunt u achteraf zelf gemakkelijk tekst of foto's aanpassen op een zeer intuitieve manier. Bekijk gerust al eens de handleiding van ons HappCMS systeem om een idee te krijgen van hoe gebruiksvriendelijk het is.

Handleiding van ons HappCMS systeem

​Een website is namelijk een levend iets. Om klanten te laten terugkeren naar je site en om goed te scoren in de zoekmachines zoals Google is het namelijk belangrijk om uw inhoud zo perfect mogelijk af te stemmen met de activiteit die u uitvoert. Nieuwe activiteiten, referenties en nieuwe producten toevoegen, het helpt allemaal om veel bezoekers naar je site te trekken. In de rubriek SEO kunt u hier meer over lezen.

Omdat meer en meer gebruikers tegenwoordig surfen van op een mobiel toestel (tablet of smartphone) is het belangrijk om ook deze gebruikers een aangepaste weergave te tonen. Daarom zorgen we voor een responisve design. Daardoor ziet iedereen de info op een correcte manier.

Lees meer over Responsive Design

Nabespreking

Google analytics beeld

Als uw website een tijdje online staat, zullen we er een analyse van maken. Voldoet hij nog steeds aan al uw verwachtingen, hoe zijn de reacties van de bezoekers, welke pagina's worden door de bezoekers gelezen,...
Wanneer u dit wenst kunnen er nieuwe aanpassingen gedaan worden.