OVER ONS

In 2013 werd Happit opgericht. Vier gemotiveerde oprichters (Bart Olijslagers, Carine Vrolix, Walter en Merri Schwartz) liggen aan de basis. Als doel werd voorop gesteld; vaardigheden benutten, voldoening halen uit het werk en een unieke service bieden aan onze klanten.

We slaagden in onze opzet om de bedrijfsprocessen van diverse bedrijven te verbeteren en te automatiseren. Ons klantenaantal groeide en zo ook het Happit team.

Ieder van ons heeft zijn eigen talenten en een passie voor het werk. De combinatie van deze talenten maakt ons sterk.

Happit : Bart Olijslagers

Bart Olijslagers
CEO

Happit : Maria Schwarz

Merri Schwarz

Merri is de database specialist van Happit. Ze is zeer perfectionistisch ingesteld en heeft een brede ervaring met administratieve bedrijfsprocessen. Hierdoor zorgt ze er voor dat onze HappERP klanten krijgen wat ze nodig hebben namelijk een systeem dat de administratieve lasten enorm verlicht.

Happit : Walter Schwarz

Walter Schwarz

Walter is de Opper programmeur van Happit. Doordat hij een analytische geest combineert met een creatief oplossend vermogen, vindt hij voor praktisch ieder probleem een oplossing. Hij gaat er vanuit dat de ideale wereld bestaat en bereikbaar is. Die visie ligt dan ook aan de basis van elk project dat hij met Happit leidt. De klant vaart hier alleen maar wel bij.

Happit : Carine Vrolix

Carine Vrolix

Carine is de creatieveling binnen Happit. Zij neemt het design voor haar rekening. Ze is erg communicatief en heeft een groot inlevingsvermogen. Hierdoor voelt ze als geen ander aan hoe de look & feel van een project aangepakt moet worden. Carine kan er voor zorgen dat uw boodschap op de ideale manier wordt overgebracht.


Wilt u de administratieve lasten van uw bedrijf verlichten? Laat ons weten op welke problemen of vertragingen in het bedrijfsproces u botst. We denken met u mee en gaan graag de uitdaging aan om u de oplossing te bieden door middel van software op maat voor u te schrijven. Neem contact op en na een gesprek, ontvangt u een offerte.