Webdesign

Wilt u een website laten maken? Het Happit webdesign team zal ervoor zorgen dat u precies krijgt wat u nodig hebt. We bouwen uw website met en mooi webdesign dat perfect functioneert en met alle functies die uw bedrijf nodig heeft. Dit allemaal aan een betaalbare prijs.

Responsive webdesign icoon

Er zijn meer en meer smartphone en tablet gebruikers. Smartphone gebruikers zullen steeds op internet zoeken wat ze nodig hebben. Vergeet deze groeiende groep gebruikers dus zeker niet te bedienen en zorg dat uw website goed leesbaar is op elk scherm. Dit doe je met responisve design. Weet u niet of uw website responsive is? Klik op de knop rechts en test het.


Webshop Winkelmand icoon

Webshops zullen de echte winkel nooit volledig gaan verdringen maar ze nemen wel een steeds groter aandeel van de markt in. Met een webshop kan je een graantje van deze markt meepikken. Happit kan uw  webshop bouwen en u voort helpen met uw eerste stappen in de E-commerce.


Happit technologieën icoon

Happit gebruikt de nieuwste technologieën op gebied van webdevelopment. Respononsive design, HTML5, CSS3, JavaScript, SEO... Op de technologieën pagina leest u er meer over.